Svatební menu

Polévky

Silný hovězí vývar

s játrovými knedlíčky, masem a zeleninou
49,–

Topinamburový krém

s bylinkovými krutonky, zdobený smetanou Créme fraîche
59,–

Vichyssoise

krémová polévka z restovaného pórku na másle a smetany, zdobená slaninovými chipsy a rukolovým pestem
49,–

Předkrmy

Trio norského lososa

grilovaný v sezamu, tartare s avokádem a Gravadlax doplněný křupavou bagetkou a snítkou kopru
169,–

Plátky čerstvě zauzené vepřové panenky

na salátku z listové zeleniny , malinový vinaigrette, chipsy z ciabatty
99,–

Rozpékaný kozí sýr na venkovském chlebu

doplněný jablkovým soté a redukcí z archivního balsamica
89,–

Hovězí roastbeef

podávaný zastudena s medovo-hořčičnou omáčkou a banketním pečivem
139,–

Mušle svatého Jakuba

na italském špenátovém risottu, mascarpone s pečeným česnekem, hobliny parmazánu
129,–

Domácí zvěřinová paštika

pečená ve slanině podávaná s brusinkovou omáčkou a venkovským chlebem
69,–

Hlavní chody

Konfitované jehněčí kolínko s rustikální zeleninou a bylinkami

podávané s bramborovou kaší a čerstvými hráškovými výhonky
259,–

Grilované kuřecí Supreme (šťavnaté kuřecí prsíčko s kůží a křidélkem),

grilovaná sezonní zelenina, bramborovo-pastiňákové pyré
129,–

Pomalu pečený hřbet králíka (bez kosti)

s česnekem a slaninou, listový špenát, brambůrky grenaile
169,–

Konfitovaná hovězí loupaná plec v omáčce demi glace,

baby karotky glazované v medu a sojové omáčce Kikkoman, bramborový gratin s parmazánem
210,–

Grilovaný steak z vepřové pečeně

podávaný s chřestovým soté a opečenými bramborovými škubánky
129,–

Ke stažení

Svatební menu

Catering Janák bros.
Ledecká 2207/19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Šéfkuchař společnosti:
František Šmucr

Kontakty:
608 519 239

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události