Tematické menu „Regionální kuchyně“

Varianta I. – Itálie:

  • Parmská šunka prokládaná žlutým melounem
  • Smažené kuřecí stripsy v parmazánové strouhance
  • Italské antipasto freddo – výběr italských předkrmů s tyčinkami Grissini
  • Tartare z rajčat a mozarelly s bazalkou a olivami
  • Nugátové a ovocné koblížky sypané cukrem
  • Rustikální minipečivo

Varianta II. – Francie:

  • Francouzská paštika s brusinkovou omáčkou zdobená tymiánem
  • Tatarský biftek s kapary, Créme fraîche a rukolou, křupavé toasty
  • Minisendviče z párty chlebíku – různé druhy
  • Salát z mladých lístků a zeleniny s francouzským hořčičným dresinkem doplněný modrým sýrem a chipsy z fr. bagetky
  • Profiteroles – kuličky z odpalovaného těsta plněné šlehanou smetanou
  • Pečivo – francouzské bagety

Varianta III. – Česko:

  • Smažené miniřízečky z vepřové kotlety doplněné nakládanými okurkami
  • Výběr českých sýrů a uzenin
  • Libová šunková tlačenka s octem a cibulkou
  • Listový salát s čerstvou zeleninou a karamelizovanou cibulkou
  • Makový koláč se švestkami
  • Staročeský chléb

Kalkulováno v ceně 300 Kč bez DPH/osoba.

Ke stažení

Tematické menu „Regionální kuchyně“

Catering Janák bros.
Ledecká 2207/19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Šéfkuchař společnosti:
František Šmucr

Kontakty:
608 519 239

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události